Sessies

Hoe gaat dat? Wat kost het?

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik help je je aandacht naar binnen te richten en te kijken wat daar speelt. Welke delen zijn er actief? Is er een deel dat aandacht vraagt? Hoe wil dat deel contact maken? Hoe reageren andere delen daarop? Wil het deel je iets vertellen? Ik begeleid je door vragen te stellen en aanwezig te zijn. We werken met wat er op dat moment in je leeft en gehoord en gezien wil worden.

Hoe lang duurt een sessie?

Ik werk met sessies van een uur. Als blijkt dat kortere of langere sessies beter werken voor jou, dan kunnen we dat afspreken.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

IFS is geen wondermiddel in de zin dat je met een paar sessies ‘van je probleem af bent’. Je innerlijke systeem heeft vertrouwen, zorgvuldigheid en tijd nodig om nieuwe neurale verbindingen aan te leggen en te bestendigen. Maar/en ook: als je innerlijke delen beginnen te vertrouwen dat er vriendelijkheid en begrip voor ze is, kan dat al snel ruimte en verlichting en ontspanning brengen. Er zijn overigens ook mensen die af en toe een sessie boeken als er zich iets aandient waarbij ze IFS-hulp kunnen gebruiken.

Kan ik eerst kennismaken en vragen stellen?

Ja, je kunt een afspraak maken voor een kennismaking, om vragen te stellen en te voelen of je met mij zou willen werken. Voor mij is deze kennismaking ook belangrijk om in te schatten of ik iets voor je kan betekenen. Je kunt in mijn agenda een afspraak maken. Een kennismaking duurt ongeveer een kwartier en is kosteloos.

Kan ik snel terecht?

De ruimte die ik heb om nieuwe cliënten aan te nemen varieert. Het zou dus kunnen zijn dat ik niet meteen plaats heb. In het kennismakingsgesprek kan ik je laten weten hoe lang de wachttijd ongeveer is.

Is er een intake?

In de eerste sessie is er ruimte om je hulpvraag toe te lichten en iets te vertellen over je leven. 

Online of in-person?

We kunnen in-person bij elkaar komen in mijn praktijkruimte aan huis (Arnhem). De sessies lenen zich ook heel goed voor online contact (Zoom). Wat jij wilt.

Wat kost het?

€80 voor een sessie van een uur (inclusief BTW).  Je ontvangt na afloop van de maand een factuur voor de sessies in die maand.

Gun jij als cliënt dit werk ook aan mensen die minder te besteden hebben? Dan factureer ik je graag €100 voor een sessie van 60 min. Volgens het principe van uitgestelde koffie kan ik dan iemand een sessie bieden voor €60.

Afspraak annuleren of verzetten?

Annuleren of verzetten kan kosteloos tot 8 uur van te voren. Laat je het later weten, dan breng ik € 60 in rekening.even